ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παιχνίδι εκατομμυρίων για Βεράτι

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τον Μάρκο Βεράτι να... πλησιάζει στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο στο... παιχνίδι της απόκτησής του φαίνεται πως μπαίνει και η Μπάγερν.

Tο μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ιταλός μέσος δεν θέλει να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Συναντήθηκε με ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου και τους ενημέρωσε για την πρόθεσή του να αποχωρήσει.

Αυτές τις ημέρες ο Βεράτι βρίσκεται στην Ίμπιζα για διακοπές και δημοσιεύματα καταλανικών εφημερίδων αναφέρουν ότι είχε μια πρώτη, διερευνητική συνάντηση με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, που δείχνει να έχει προβάδισμα για την απόκτησή του, καθώς έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη εδώ και αρκετούς μήνες.

Ωστόσο, ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Bild» αναφέρει ότι ο Βεράτι δεν περνά απαρατήρητος από τη Μπάγερν, παρά το γεγονός ότι οι Βαυαροί μόλις πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τολισό.

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι θετικός για τη μεταγραφή του Βεράτι, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η πρωταθλήτρια Γερμανίας να καταφέρει να δώσει 100 εκατομμύρια ευρώ, που είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν οι Καταλανοί για τον παίκτη.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X