ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φινάλε με γιορτή

Ο Ομπαμεγιάνγκ βγήκε πρώτος σκόρερ, αντίο στον Φίλιπ λαμ

Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε τη χρονιά η Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς και την τρίτη θέση εξασφάλισε με το 4-3 που νίκησε τη Βέρντερ Βρέμης και πρώτος σκόρερ ο Ομπαμεγιάνγκ βγήκε με 31 γκολ έναντι 30 του Λεβαντόφσκι. Ο Γκαμπονέζος σκόραρε δις απέναντι στη Βέρντερ, που έμεινε εκτός Ευρώπης, ενώ τα άλλα έβαλε ο Ρόις. Γιουνούζοβιτς, Κρούσε και Μπαρτέλς αυτά της Βέρντερ.

Την ίδια ώρα η Χόφενχαϊμ έμεινε στο 0-0 εντός με την Άουγκσμπουργκ και έτσι θα χρειαστεί τα προκριματικά για να μπει στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ.

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν κέρδισε με 4-1 τη Φράϊμπουργκ αλλά ο Λεβαντόφσκι δεν σκόραρε με αποτέλεσμα να χάσει στο νήμα τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Ρόμπεν, Ριμπερί, Βιδάλ και Κίμιχ (με την τελευταία προσπάθεια του Λεβαντόφσκι στο ματς) έβαλαν τα γκολ.  Φίλιπ Λαμ και Τσάμπι Αλόνσο αποθεώθηκαν γιατί σταματάνε το ποδόσφαιρο ενώ η Φράϊμπουργκ περιμένει τον τελικό κυπέλλου για να μάθει αν θα παίξει Ευρώπη. Θέλει να το πάρει η Ντόρτμουντ και όχι η Άϊντραχτ.

Στα της ουράς, το εφτάψυχο Αμβούργο κέρδισε 2-1 τη Βόλφμσπουργκ και τη γλίτωσε και φέτος ενώ οι «Λύκοι» θα πρέπει να εξασφαλίσουν τη θέση τους στη Μπουντεσλίγκα μέσω των μπαράζ.

Μπάγερν, Λειψία και Ντόρτμουντ πάνε τσάμπιονς λιγκ απευθείας, η Χόφενχαίμ προκριματικά, Κολωνία και Χέρτα στο Γιουρόπα ενώ έπεσαν απευθείας Ίγνκολσταντ και Ντάρμσταντ.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X