ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπάγερν κατά Φίλιπ Λαμ!

Την ενόχλησή της για την κίνηση του Φίλιπ Λαμ να ανακοινώσει την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της σεζόν, εξέφρασε η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου.

Η ανακοίνωση της απόφασης του Φίλιπ Λαμ να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της σεζόν, σίγουρα δεν εξέπληξε πολλούς, καθώς υπήρχε εδώ και καιρό έντονη φημολογία, ωστόσο, προκάλεσε την ενόχληση των διοικούντων την Μπάγερν Μονάχου.

Ο λόγος που εξέπληξε την διοίκηση των Βαυαρών έχει να κάνει με τον τρόπο, που αυτό έγινε, καθώς θεωρούσαν ότι η σχετική ανακοίνωση του αρχηγού θα γίνει από κοινού με την ομάδα. Μάλιστα, αυτή η ενόχληση εκφράστηκε με χαρακτηριστικό τρόπο μέσω δήλωσης, που υπογράφει προσωπικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίνγκ.

«Η Μπάγεν Μονάχου παρακολουθεί με έκπληξη τις ενέργειες του Φίλιπ Λαμ και του εκπροσώπου του. Ο Ούλι Χένες και εγώ συζητήσαμε ανοικτά και δημιουργικά τους τελευταίους μήνες με τον Φίλιπ σχετικά με το ενδεχόμενο ενσωμάτωσής του στη διοίκηση του συλλόγου. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας μας ενημέρωσε ότι την δεδομένη χρονική στιγμή δεν βλέπει τον εαυτό του σε κάποια διοικητική θέση και ότι θα ήθελε να τερματίσει πρόωρα, στο τέλος της φετινής σεζόν, το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2018.

Μέχρι χθες, εκτιμούσαμε ότι αυτή η απόφαση θα γίνει γνωστή από κοινού από τον Φίλιπ Λαμ και τη Μπάγερν. Ο Φίλιπ Λαμ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Μπάγερν για περισσότερο από μια δεκαετία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο αρχηγός μας θα παραμείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις που έχει μπροστά της η ομάδα στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι οι πόρτες της Μπάγερν θα είναι πάντα ανοικτές για τον Φίλιπ» αναφέρει.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X