ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τους κόβει το... PlayStation!

Ο Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να συνεχίσει την... συνήθεια του Πεπ Γκουαρδιόλα και να μην συγκεντρώνει τους παίκτες της Μπάγερν σε ξενοδοχείο την παραμονή των αγώνων.

Διότι, ο Ιταλός τεχνικός και απόλυτη εμπιστοσύνη έχει στους ποδοσφαιριστές του ότι είναι άψογοι επαγγελματίες και δεν θα υποπέσουν σε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά επιπλέον δεν θέλει να τους βλέπει να παίζουν playstation!

Κατά την περίοδο της προετοιμασίας, ο Αντσελότι παρατήρησε ότι τις ώρες που οι παίκτες των Βαυαρών ήταν κλεισμένοι στο ξενοδοχείο, ήταν... κολλημένοι με τα βιντεοπαιχνίδια, κάτι που του έκανε ιδιαίτερα κακή εντύπωση.

Βέβαια, ακόμα και στο σπίτι τους οι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίζουν playstation, αλλά τουλάχιστον δεν θα τους βλέπει ο Αντσελότι.

«Οι παίκτες μου είναι πολύ καλοί επαγγελματίες. Είναι πολύ καλύτερο για την ψυχολογία τους να μένουν στο σπίτι τους με τις οικογένειές τους την παραμονή του αγώνα. Στο ξενοδοχείο δεν έχουν τίποτα να κάνουν όλο το απόγευμα. Δεν μπορώ να τους βλέπω να παίζουν playstation» είπε ο Ιταλός προπονητής.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση