ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σουπερ Λιγκ: «Βόμβες» στον νέο πίνακα διαιτητών

Τον πίνακα διαιτητών για την προσεχή σεζόν ανακοίνωσε η ΕΠΟ

24sports team

info@24sports.com.cy

Τον πίνακα διαιτητών για τη σεζόν 2017-18 ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Όπως αναμενόταν, το πρωί της Πέμπτης η ομοσπονδία γνωστοποίησε τους ρέφερι πρώτης κατηγορίας, οι οποίοι θα σφυρίξουν φέτος στο πρωτάθλημα.

Εκτός των επιλογών Τριτσώνη-Κουκουλάκη-Περέιρα έμεινε ο περιβόητος Κύζας, που πλήρωσε τα όργια που είχε κάνει στην περσινή ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Το ίδιο συνέβη, δε, και με τους λεγόμενους «χιλιοτραγουδισμένους» (όπως οι Παππάς, Δελφάκης, Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, Βοσκάκης, Δημητρόπουλος, Σπάθας, Γιάχος) οι οποίοι είχαν προκαλέσει στο παρελθόν και παρόλο που ήλπιζαν ότι φέτος θα επανέλθουν στους πίνακες, αυτό δεν έγινε.

Σε σχέση με πέρυσι απουσιάζουν επίσης οι Σελίμος, Κιοτζένης, Φωτιάδης, Φουκάκης, Τίκας, Πουλιμάς και Γιαννουλάκης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ο αριθμός των διαιτητών στον πίνακα (24) είναι τόσο μικρός.

Αυτή είναι αναμφίβολα μία νέα σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έμειναν εκτός πινάκων σχεδόν όλοι όσοι προκάλεσαν το κοινό αίσθημα με τις εμφανίσεις και τις αποφάσεις τους. Το μήνυμα που εστάλη προς όλες τις κατευθύνσεις είναι σαφές. Και δημιουργείται -με την παρέμβαση των UEFA/FIFA- η προσδοκία ότι μπορεί να δούμε επιτέλους ένα ποδόσφαιρο που τα ανθρώπινα λάθη θα είναι περισσότερα από τα… άλλα.

Ο πίνακας διαιτητών για τη σεζόν 2017-18

inner

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση