ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπαδόπουλος: «Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ»

Μεγάλη συνέντευξη έδωσε στη Γερμανία ο Έλληνας στόπερ του Αμβούργου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Ο Παπαδόπουλος μίλησε στη Hamburger Morgenpost και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το αν θα πανηγύριζε γκολ εναντίον της Σάλκε. Ο Έλληνας στόπερ παραδέχθηκε πως δεν θα είχε πρόβλημα και δεν θα το έκανε μόνο στην περίπτωση που σκόραρε εναντίον του ΠΑΟΚ, ομάδα την οποία υποστηρίζει.

«Είναι εντυπωσιακό το ότι δεν έχετε πρόβλημα να πανηγυρίζουμε γκολ εναντίον των πρώην ομάδων μας. Αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας. Πάντα χαιρόμαστε όταν σκοράρουμε, γι' αυτό να είστε σίγουροι. Είτε εναντίον πρώην ομάδων μας είτε όχι. Ο σύλλογός μου είναι το Αμβούργο και δίνω τα πάντα γι' αυτόν. Μόνο εναντίον του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσα να πανηγυρίσω γιατί είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ», υπογράμμισε ο Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μετακινήθηκε το φετινό καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή στο Αμβούργο έναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε προτάσεις τόσο από την Αγγλία, όσο και από την Ισπανία, ωστόσο ήθελε πολύ να συνεχίσει στο Αμβούργο, όπου αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού.

«Είχα συμβόλαιο με τη Λεβερκούζεν. Ο καθοριστικός παράγοντας ήταν ότι είπα στη Μπάγερ πως ήθελα να φύγω για το Αμβούργο. Αν ο παίκτης θέλει κάτι τότε είναι δύσκολο για μια ομάδα να τον κρατήσει. Ευτυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα. Είχα καλές προτάσεις από Αγγλία και Ισπανία. Αλλά ήθελα πραγματικά να μείνω στο Αμβούργο. Αυτή είναι η ομάδα μου και μου ταιριάζει», τόνισε ο Παπαδόπουλος.

Παράλληλα ο Έλληνας στόπερ πρόσθεσε πως σε κάθε παιχνίδι δίνει τα πάντα για το Αμβούργο: «Στον αγωνιστικό χώρο πάντα παίζω λες και πρόκειται για μάχη επιβίωσης. Αυτή είναι η δουλειά μας. Θέλω πάντα να κερδίζω. Πρέπει να έχεις την κατάλληλη εκπαίδευση σε αυτό. Γι' αυτό είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου. Με έκανε πολύ δυνατό πνευματικά από παιδί. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, αλλά στο τέλος το μυαλό αποφασίζει αν μπορείς να τα καταφέρεις».

Επίσης ο Παπαδόπουλος μίλησε και για τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν στο παρελθόν: «Πολλοί είπαν πριν τέσσερα χρόνια ότι δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ ξανά. Το ίδιο και οι γιατροί. Ωστόσο, δεν είχα κανένα πρόβλημα στα γόνατα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Το Αμβούργο πιστεύει τόσο πολύ σε μένα και πλήρωσε πολλά χρήματα για να με αποκτήσει. Στην Ελλάδα λέμε ότι το γήπεδο είναι ο καθρέπτης. Αν θέλετε να δείτε αν είμαι υγιής, είστε ευπρόσδεκτοι να το κάνετε».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση