ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να «καθαρίσει» από σήμερα

Από το Κίεβο της Ουκρανίας ξεκινά το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa League, καθώς σήμερα αντιμετωπίζει την Ολιμπίκ Ντονέτσκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (19:30, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς, όπως παραδέχθηκε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, έχουν ακόμα κάποια κενά στο ρόστερ τους και με μία νίκη επί της ουκρανικής ομάδας σήμερα κερδίζουν παράλληλα χρόνο για να κάνουν τις απαραίτητες προσθήκες.

Η Ολιμπίκ είναι η «σταχτοπούτα» του Europa League, αφού συμμετέχει για πρώτη φορά στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, όμως κανείς στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν βλέπει ως εύκολο το έργο της ομάδας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να παρατάξει με 4-3-3 τον «Δικέφαλο του Βορρά». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λεβέκ.

Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Σάκχοφ, Τσίμιροτ και Κάνιας. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Κάμπος, στα αριστερά ο Μακ και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Αθανασιάδης και Ουάρντα.

Εκτός έμειναν οι Koυλούρης, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Μπρκιτς, Ζάιρο και Λημνιός.

Από την πλευρά τους, οι Ουκρανοί θα παίξουν με 4-4-1-1. Την ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Μακαράτζε, Λούκιαντσουκ, Κραβτσένκο, Σαμπάνοφ, Νεμτσάινοφ, Σεστάκοφ, Μπγντάνοφ, Τσιμπάλιουκ, Μόχα, Καμούτοφ, Μπιλένκι.

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση