ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Όσο με κρατούν τα πόδια μου»

Στην εκπομπή του PAOK24 στον «Libero FM 107.4» μίλησε ο Ηλίας Χαραλάμπους και αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου, αλλά και για της ομάδα της Θεσσαλονίκης γενικότερα.

Μίλησε επίσης και για το μέλλον, τονίζοντας ότι : «Όσο με κρατούν τα πόδια μου θα προσπαθώ να συνεχίζω να παίζω σε υψηλό επίπεδο».

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Libero FM 107.4»:

Αρχικά ανέφερε πως: «Με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκω έρχομαι Θεσσαλονίκη γιατί μου αρέσει. Κάθε 4-5 μήνες μου αρέσει κι έρχομαι.Έχω κάνει πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη από το πέρασμα μου στον ΠΑΟΚ. Είναι ευκαιρία να βλέπω την ομάδα όταν έρχομαι. Έχω δεθεί με τον ΠΑΟΚ κι έχω αγάπη με την ομάδα για αυτό έρχομαι και τη βλέπω και όταν έρχομαι Θεσσαλονίκη βλέπω και παιχνίδια. Όλη η οικογένεια είναι ΠΑΟΚ. Ενημερώνομαι κι εγώ για τον ΠΑΟΚ. Έχω φίλους που αγωνίζονται στην ομάδα, όπως οι Μαλεζάς, Γλύκος, Αθανασιάδης. Μιλάμε με τα παιδιά».

Για την άποψη που έχει για τον ΠΑΟΚ βάσει και όσων είδε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Είδα χτες τον ΠΑΟΚ από κοντά. Η ομάδα μου άρεσε πάρα πολύ, διότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έκανε άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου κι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο κόσμος δεν τα βλέπει έτσι τα παιχνίδια με την εμπειρία μου από τα γήπεδα τα παρατηρώ διαφορετικά. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε έναν ενθουσιασμό, έβλεπα καλές κινήσεις, ήταν θέμα χρόνο να μπει το γκολ όσο αυξανόταν η πίεση. Εχτές ο ΠΑΟΚ μου άρεσε πάρα πολύ. Εγώ προσωπικά βλέπω έναν εντελώς διαφορετικό ΠΑΟΚ συγκριτικά με πέρυσι. Ο κ. Ίβιτς έχει βάλει την πινελιά του. Η ομάδα είναι δουλεμένη, βγαίνουν τα μπακ από πίσω στο επιθετικό κομμάτι, που η ομάδα είναι πολύ καλή. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή και φαίνεται. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Ίβιτς γιατί ενώ είναι νεαρός κάνει πολύ καλή δουλειά, έχοντας αναλάβει ένα πολύ μεγάλο καράβι όπως ο ΠΑΟΚ».

Για την άποψη που έχει για τα πλέι οφ: «Ήθελα να αναφέρω και για το χτεσινό παιχνίδι πως πολλοί παίκτες για την εποχή που βρισκόμασταν οι ποδοφαιριστές του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλοί σε τρεξίματα. Έβλεπα φρέσκια ομάδα κι αυτό είναι πολύ δύσκολο σε αυτό το σημείο της σεζόν. Μετά και τον τελικό Κυπέλλου, όταν πάρεις κι ένα Κύπελλο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει σταθερότητα. Τα πλέι οφ δεν τα βλέπω και ως κάτι ό,τι πιο σωστό. Νομίζω ότι στην Κύπρο και στην Ελλάδα θα πρέπει να βρούμε έναν διαφορετικό τρόπο για τον πρωταθλητή και την έξοδο στην Ευρώπη. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να έχουμε λιγότερες ομάδες με τρίτο γύρο πρωταθλήματος. Στην Κύπρο για παράδειγμα πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουμε 10 ομάδες με τρεις γύρους πρωταθλήματος».

Για τη δική του ποδοσφαιρική πορεία που συνεχίζεται: «Είμαι τρία χρόνια στη Λάρνακα. Δυστυχώς δεν πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν είμαστε απογοητευμένοι γιατί η ομάδα κάθε χρόνο δείχνει στάδια βελτίωσης. Φέτος χτίσαμε το ιδιόκτητο μας γήπεδο, θα αγωνιστούμε στο Europa League τη νέα χρονιά. Κάναμε μία καλή πορεία και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Όσο με κρατούν τα πόδια μου θα προσπαθώ να συνεχίζω να παίζω σε υψηλό επίπεδο».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ: «Δε μου αρέσει να αναφέρομαι σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για να μην αδικήσω κάποιον. Κάποιοι έκαναν καλύτερη σεζόν από άλλους. Ο Πρίγιοβιτς βοήθησε με τα γκολ του. Έχει κι αυτός περιθώρια βελτίωσης. Έβαλε 10 γκολ και βοήθησε πολύ. Κι οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν μία εξαιρετική χρονιά για να φτάσει η ομάδα να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση