ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πολυτιμότερος ο Κουλούρης

Ο Ευθύμης Κουλούρης αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην απέδωσε καλό ποδόσφαιρο κόντρα στην μαχητική Ξάνθη, η οποία κατάφερε να πάρει την νίκη με 0-1 μέσα στην Τούμπα, αλλά έχοντας ως παρακαταθήκη το σκορ του πρώτου αγώνα, ο Δικέφαλος πανηγύρισε στο φινάλε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκ των διακριθέντων του Δικεφάλου ο Ευθύμης Κουλούρης . Ο νεαρός φορ πήρε φανέλα βασικού από τον Βλάνταν Ίβιτς και αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου. Ο Κουλούρης ήταν πολύ δραστήριος και έδωσε πολλές μάχες κόντρα στους αντίπαλους αμυντικούς, μοίρασε σωστά το παιχνίδι, έτρεξε πολύ και πίεσε ψηλά, με τον κόσμο να αναγνωρίζει την προσπάθειά του.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Κουλούρης συγκέντρωσε το 18,62% και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Χοσέ Κρέσπο , ο οποίος προσέθεσε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, Στέλιος Κίτσιου .

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση