ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πτήση για τους «32»

Βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο Αζερμπαϊτζάν, όπου φιλοξενείται από την Κάραμπαγκ (20:00, Cytavision Sports2) για την 3η αγωνιστική των ομίλων.

Με τους τέσσερις βαθμούς ήδη στην... τσέπη, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να βάλουν ακόμα πιο γερές βάσεις πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Κάραμπαγκ. Εφόσον άλλωστε την ίδια στιγμή χάσει η Λίμπερετς από τη Φιορεντίνα στην Τσεχία στο άλλο ματς του ομίλου, ο Δικέφαλος θα βρίσκεται αγκαλιά με το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τα προβλήματα δεν λείπουν βέβαια για τον Βλάνταν Ίβιτς, κυρίως στα μετόπισθεν. Εκτός από τη σημαντική απουσία του Τζαβέλλα, από μικροτραυματισμούς προέρχονται οι Μαλεζάς, Λέοβατς, οι οποίοι πάντως βρίσκονται στην αποστολή. Χθες ωστόσο προέκυψε ξαφνικό πρόβλημα και με τον Μυστακίδη που έμεινε εκτός λόγω ίωσης και υπάρχει ερωτηματικό για την ετοιμότητά του.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Γλύκος, η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κίτσιου, στο κέντρο οι Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Χαρίσης και η επιθετική τριπλέτα από τους Κάμπος, Ροντρίγκες και τον Περέιρα πιθανότατα στην κορυφή, ώστε να προφυλαχθεί ο Αθανασιάδης ενόψει ντέρμπι (με Ολυμπιακό την Κυριακή).

Οι Αζέροι αναμένεται να παραταχθούν με τους Σέχας (τέρμα), Αγκόλι, Χουσεΐνοφ, Μεντβέντεφ, Ντασντεμίροφ (άμυνα), Μίτσελ, Αλμέιδα, Ρεϊνάλντο, Κιντάνα, Ιζμαΐλοφ (κέντρο) και τον Ν'Λοβού στην επίθεση.

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση