ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να... τελειώσει από τη Γεωργία

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τιφλίδα από την Ντιναμό (19:00, Cytavsion Sports 2) και θέλει να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του Europa League από το πρώτο ματς στη Γεωργία.

Οι ασπρόμαυροι επιθυμούν να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης από σήμερα και να πάνε στην Τούμπα για... περίπατο!

Ο Βλάνταν Ίβιτς γνωρίζει πως το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο και αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-3-3.

Ο Παναγιώτης Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τζαβέλλα - Κρέσπο. Αριστερό μπακ θα είναι ο Λέοβατς και δεξί ο Λέο Μάτος.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Χαρίσης, Τσίμιροτ και Σάκχοφ, ενώ μπροστά θα βρίσκονται οι Τζαλμα Κάμπος, Γκάρι Ροντρίγκες και Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο δικέφαλος στηρίζει πάρα πολλά στις πτέρυγες του και το ίδιο ισχύει και για την Ντιναμό Τιφλίδας. Οι Γεωργιανοί θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-2-3-1 με τον 23χρονο εξτρέμ Χαντουρισβίλι να είναι ο καλύτερος παίκτης τους.

Η Ντιναμό αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Σκρίμπε - Λομπχανίτζε, Ρενε Σάντος, Τσελιτζε, Σπίσιτς - Τζιγκαούρι, Παρουνασβίλι - Μικελ Αλβάρο, Παπουνασβίλι, Χαντουρισβίλι - Ντβαλισβίλι.

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση