ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
09 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Μιλόγεβιτς: «Δεν υπάρχουν πλέον μυστικά»

Την κούραση που υπάρχει στους παίκτες του Πανιωνίου με τα συνεχόμενα παιχνίδια σχολίασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν πλέον μυστικά ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:
Για το αν υπάρχει κούραση: «Θα δούμε πως είμαστε, είναι φυσιολογική η κούραση αλλά εγώ πάντα λέω ότι καλύτερος προπονητής αυτή τη στιγμή στον Πανιώνιο είναι ο κ. Δάρας. Μπράβο στα παιδιά γιατί δίνουν όλες τους τις δυνάμεις και αυτό είναι πολύ καλό γιατί διψούν να παίζουν. Ο κόσμος τους στηρίζει και αυτό τους βοηθάει και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο του Πανιωνίου».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν υπάρχουν πλέον μυστικά. Και ο Παναθηναϊκός είναι κουρασμένος. Σίγουρα δεν μπορούμε να περιμένουμε μεγάλη ποιότητα. Τα λάθη θα είναι περισσότερα και εκεί θα κριθεί το ματς. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Εμείς δεν έχουμε άγχος και προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Το θέμα είναι το ποιος είναι πιο κουρασμένος».

Για το ποιο είναι το μυστικό του: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, γιατί τελευταία στιγμή μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα. Μυστικά δεν μπορούμε να πούμε, κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Για μένα, η ομάδα μου μετράει πάνω απ’ όλα, να είναι καλά τα παιδιά και να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα γιατί με τόση κούραση υπάρχει και κίνδυνος για κάποια μεγάλη ζημιά, το οποίο απεύχομαι».

Για το αν σκέφτεται το μέλλον: «Ακόμα είμαι εδώ και θέλω να απολαμβάνω τη δουλειά που κάνω και αγαπώ τους παίκτες μου. Αυτό που καταφέραμε δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς τον κόσμο μας, θέλω να το απολαμβάνω και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Δεν χωράνε συναισθήματα, απλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τη συνέχεια: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τον Πανιώνιο, έχω πάρει πολύ αγάπη από τη διοίκηση και τον κόσμο, υπάρχει χρόνος αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε δύο παιχνίδια και πρέπει να είμαστε επαγγελματίες. Από κει κι έπειτα θα δούμε».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση