ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συναντήθηκαν Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Λεωφόρο και χρέος

Τις προτάσεις τους για την σύμβαση που αφορά στην παραχώρηση χρήσης της Λεωφόρου αλλά και τη διευθέτηση του χρέους που υπάρχει έκαναν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προς τον οικονομικό διευθυντή της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιώργο Στάμο, στη συνάντηση η οποία έλαβε χώρα ανάμεσα στις δύο πλευρές σήμερα το μεσημέρι…

Σε ότι αφορά στο πρώτο κομμάτι, οι συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πρότειναν τη μείωση των δόσεων από 60 -που ήταν συμφωνημένο με βάση την υπάρχουσα σύμβαση- σε έξι. Με την καταβολή 100.000 ευρώ σε κάθε δόση, προκειμένου να εξοφληθεί το ποσό των 590.000 ευρώ, που υπάρχει ως εκκρεμότητα, μετά την καταβολή δυο δόσεων ως τώρα.

Παράλληλα, για το δεύτερο θέμα, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, πρότειναν την καταβολή ενοικίου ύψους 500.000 ευρώ, αντί των 250.000 ευρώ που προέβλεπε η προηγούμενη σύμβαση για τη χρήση του «Απόστολος Νικολαϊδης».

Από την πλευρά του, ο Στάμος απάντησε ότι οι προτάσεις του Ερασιτέχνη θα μεταφερθούν στον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου εκείνος να αποφασίσει αν συμφωνεί με τις προτάσεις αυτές.

www.sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X