ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στο «κάδρο» και ο Κλάους για Παναθηναϊκό

Η αναζήτηση του βασικού επιθετικού βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο για το τριφύλλι, που ενδέχεται να κινηθεί για τον Κλάους Αθανασιάδη.

Μια γνώριμη λύση φέρεται να εξετάζει τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός, αν και το όνομα του Αθανασιάδη υπάρχει στη λίστα των πράσινων εδώ και καιρό...

Πρόκειται για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται από πέρσι στην Μακάμπι. Η αλήθεια είναι ότι ο Κλάους δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο Ισραήλ και θεωρείται δεδομένο ότι θα μείνει ελεύθερος άμεσα, καθώς έχει υψηλό συμβόλαιο.

Ο Αθανασιάδης μπορεί να μην βρίσκεται στη καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ωστόσο δεν παύει να είναι ένας παίκτης με εμπειρία και πλεονεκτήματα.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει ψηλό κασέ αλλά συνυπολογίζοντας την αποζημίωση που θα πάρει και το κίνητρο να επιστρέψει στην Ελλάδα και σε μια μεγάλη ομάδα, ίσως τον οδηγήσουν να ρίξει τις απατήσεις του.

Στη παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν ασχολείται υπόθεση Πέκχαρτ, που δεν είναι ψηλά στη λίστα, ενώ ο Γκαλαμπίνοφ ψάχνει άλλες λύσεις και δεν ενθουσιάζεται με τη προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πηγή: www.sport-fm.gr 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X