ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλάνο Αλαφούζου για 15 εκατ. ευρώ μέχρι τις 10/8

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως πρόθεσή του είναι να μπει μέχρι τις 10 Αυγούστου στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

O Γιάννης Αλαφούζος είχε ανακοινώσει πως θα καλύψει εκείνος την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς το deal με την PanAsia και τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έπαιρνε νέα παράταση.

Όπως αναφέρει η «LiveSport» το τελευταίο τριήμερο μπήκαν μέσω της ΑΜΚ 1,6 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ, ενώ έως την Τρίτη ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αναμένεται να βάλει άλλες 400.000 ευρώ, με όλα αυτά τα χρήματα να πηγαίνουν στην εφορία, στους εργαζόμενους της ΠΑΕ και στους διακονονισμούς.

Παράλληλα ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να ενημέρωσε τους στενούς του συνεργάτες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, πως πρόθεσή του είναι μέχρι τις 10 Αυγούστου να μπουν συνολικά 15 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.

Το συγκεκριμένο ποσό θα μπορέσει να διασφαλίσει την οικονομική ομαλότητα για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα με το αν η ΠΑΕ αλλάξει χέρια ή οχι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X