ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει με Δώνη, τι ισχύει για Πετράκη

Ο Νίκος Νταμπίζας θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία τους.

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι (και πάλι) ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα και αφού υπογράψει για να αναλάβει κι επίσημα καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, θα έχει τις επόμενες μέρες, πιθανότατα την Τετάρτη, ραντεβού με τον Γιώργο Δώνη.

Ο τελευταίος αποτελεί τον εκλεκτό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ωστόσο θα γίνει δια ζώσης μια κουβέντα ανάμεσα στους δύο άνδρες για να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να του αναλυθεί επακριβώς το πλάνο της ομάδας. Ο 48χρονος τεχνικός έχει προκαλέσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ωστόσο δείχνει «ψημένος» να αναλάβει το δύσκολο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και αυτή τη στιγμή το πιθανότερο είναι να πει το «ναι».

Εδώ και μέρες κυκλοφορεί σαν φήμη πως ο Γιάννης Πετράκης είναι στα υπόψη ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη. Πάντως συνάντηση με τον ατζέντη του και πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, δεν έχει υπάρξει, αν και δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρχει ως σκέψη στους «πράσινους» ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα εφόσον «στραβώσει» του Δώνη.

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή θα κληθεί η ΕΠΟ να επικυρώσει την αλλαγή των ποινών για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ. Οι «πράσινοι» περιμένουν να δουν όχι απλώς να οριστικοποιείται ότι δεν υπάρχει υποβιβασμός, αλλά και διαπιστώσουν ποιες ποινές θα τους επιβληθούν.

Είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθούν με -6 για τη νέα σεζόν και να τους επιβληθούν περιορισμοί στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις συμβολαίων, κάτι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει να δει πώς θα διαμορφωθούν οι συνθήκες, ενώ παράλληλα προχωρά τις επαφές με παίκτες που υπάρχει πρόθεση να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Τέλος, τη Δευτέρα αναμένεται η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και συνεργατών του με τον Αλέξη Τσίπρα και τους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης για το Athens Alive. Εφόσον υπάρξει συμφωνία για να προχωρήσει το πρότζεκτ, τότε δεν είναι απίθανο ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει νέα απόπειρα για να αποκτήσει την ΠΑΕ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X