ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Ερασιτέχνης παραβιάζει τη συμφωνία, η συνέχεια στη Δικαιοσύνη»

Ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι, με αφορμή το αίτημα αποχώρησης από τη Λεωφόρο, ο Ερασιτέχνης βάζει εμπόδια στην συμμετοχή του Παναθηναϊκού ακόμα και στο πρωτάθλημα, εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ.

Το εξώδικο που έστειλε σήμερα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ζητώντας από την ΠΑΕ να αποχωρήσει από τη Λεωφόρο, δεν έμεινε ασχολίαστο από τους διοικούντες το ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού»…

Αντιθέτως, μάλιστα, με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ επισήμανε πως η διοίκηση του Α.Ο. παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία, βάζοντας παράλληλα εμπόδια στην επικείμενη πώληση του Παναθηναϊκού, ενώ δίνει… ραντεβού στα δικαστήρια και τη Δικαιοσύνη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε σήμερα εξώδικο από τον Ερασιτέχνη σύμφωνα με το οποίο καλείται η ομάδα να εγκαταλείψει την ιστορική και εμβληματική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι την κρίσιμη στιγμή που συζητείται το μέλλον της ομάδας και η πώληση των μετοχών της σε ξένο επενδυτή, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, αντί να συνδράμει την προσπάθεια, βάζει εμπόδια τα οποία δημιουργούν κινδύνους ακόμη και συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να δοθεί στη Δικαιοσύνη, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο Ερασιτέχνης παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία με παράνομο και προκλητικό τρόπο».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X