ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Ντεμίρ»

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Σουηδού αριστερού μπακ της Μπέβερεν, Ερντίν Ντεμίρ αποκαλύπτει δημοσίευμα από το Βέλγιο.

Όπως είναι γνωστό οι πράσινοι βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη που θα πλαισιώσει τον Νίκλας Χουλτ στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας. Μάλιστα, φέρονταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Γκάμπριελ Σίλβα της Ουντινέζε.

Για τη θέση αυτή, ένα νέο όνομα βλέπει το φως της δημοσιότητας καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ από το Βέλγιο από το τριφύλλι υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Σουηδού αριστερού μπακ της Μπέβερεν, Ερντίν Ντεμίρ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος Ντεμίρ σύμφωνα με την ίδια πηγή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τόσο από την Αγγλία όσο και από τη Γερμανία ενώ από τον βελγικό σύλλογο δεν θα έλεγαν όχι σε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση για να τον πουλήσουν καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2018.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος αποτελεί και την τελευταία τους ευκαιρία να αποκομίσουν κάποιο οικονομικό όφελος από την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση