ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δώνης: «Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα των παικτών»

Την εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού που χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό με την Χους σχολίασε μετά το ματς

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε ευχαριστημένος που βλέπει στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην καλή εικόνα που δείχνουν γενικότερα.

Αναλυτικά:

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό να βλέπω στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στην προπόνηση.  Οταν μιλάω σε κάποιο πρόσωπο, απευθύνομαι στη θέση και όχι στο πρόσωπο, αλλά έχω απαίτηση από τους υπόλοιπους αυτά που κάνουμε στην προπόνηση να τα βλέπω όχι μόνο στην προπόνηση αλλά και στα παιχνίδια.

Νομίζω ότι είναι καλά αυτά τα παιχνίδια γιατί σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις πολύ ώρα τη μπάλα στα πόδια σου και έτσι μπορούμε να δούμε κάποια πράγματα που προσπαθούμε στο επιθετικό κομμάτι.

Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα. Στο αμυντικό κομμάτι κατά πρώτο λόγο γιατί δεν δώσαμε τίποτα στον αντίπαλο.

Στο επιθετικό είχαμε πολλά πράγματα ανάμεσα στις ζώνες, είχαμε σωστές εναλλαγές παιχνιδιού, πολλά ένα-δύο κοντά στην αντίπαλη περιοχή…

Απλώς αυτό που θα συστήσω πάλι στους νέους παίκτες είναι ότι όταν μας δίνονται τόσες φάσεις και κάνουμε τόσες καλές ενέργειες κοντά στην αντίπαλη περιοχή, εκεί πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, όχι επιπόλαιοι, ούτε υπερόπτες, γιατί πρέπει να βάζουμε το γκολ με την πρώτη.  Όχι με τη δεύτερη ούτε με την τρίτη, γιατί πρέπει να γίνουν σοβαροί παίκτες στο μέλλον.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις προπονήσεις τα πηγαίνουν πολύ καλά, γιατί είναι πειθαρχημένοι και προσπαθούν να ακολουθήσουν το πλάνο της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δώνης.

 

 

 

 

sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X