ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλησιάζει ο Πούκι στον Παναθηναϊκό

Ημέρα κρίσης είναι η σημερινή για τη μεταγραφή του Τεέμου Πούκι στον Παναθηναϊκό. Ο Φινλανδός φορ είναι ο εκλεκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη για την αντικατάσταση του Μάρκους Μπεργκ και άνθρωπος της ΠΑΕ βρίσκεται στη Δανία κάνοντας διαπραγματεύσεις για την αγορά του.

Οι «πράσινοι» προσφέρουν καλά χρήματα στην Μπρόντμπι, ακόμη και πάνω από 1 εκατ. ευρώ, για να αποκτήσουν έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Δανίας, η ομάδα του αξιώνει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά το deal είναι πολύ κοντά. Κι αυτό γιατί ο ίδιος ο 27χρονος άσος ασκεί πιέσεις για να αποχωρήσει και να δοκιμαστεί σε υψηλότερο επίπεδο.

Χθες έγιναν πολύωρες συζητήσεις, παρότι υπήρχε ο αγώνας της Μπρόντμπι με τη Λίνγκμπι, ενώ σήμερα θα συνεχιστούν οι συζητήσεις και στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή το συντομότερο δυνατό. Ακόμη πάντως κι αν αυτό συμβεί, ο Πούκι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με την Γκαμπάλα ή στα play offs του Europa League, αλλά εφόσον το «τριφύλλι» μπει στους ομίλους θα το ενισχύσει κανονικά.

Η υπόθεση Πούκι έχει βάλει στην αναμονή όλα τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, ανάμεσα στα οποία και την υπόθεση Γκάμπριελ Σίλβα. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει τις επαφές τους με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ κα την Ουντινέζε, αλλά το θέμα θα επανέλθει στο προσκήνιο μόλις υπάρξει κατάληξη στην προσπάθεια απόκτησης του Φινλανδού σέντερ φορ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X