ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αύριο η κρίσιμη μέρα Πούκι - Παναθηναϊκού

Κρίσιμη θεωρείται η αυριανή μέρα για το θέμα του Τέεμου Πούκι στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέραμε στον ΣΠΟΡ FM Ελλάδος το πρωί του Σαββάτου, ο 27χρονος Φινλανδός επιθετικός είναι ο εκλεκτός για τη θέση στη γραμμή κρούσης της ομάδας και οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτησή του.

Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη (ο οποίος δεν προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο ξανθομάλλης άσος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ του Europa League, σε περίπτωση πρόκριση του Παναθηναϊκού) και γι αυτό ήδη βρίσκεται άνθρωπος του «τριφυλλιού» στη Δανία, προκειμένου να έχει αύριο τις καθοριστικές επαφές με τη διοίκηση της Μπρόντμπι για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο παίκτης έχει δεχθεί προσφορά για τριετές συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό, με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ.

Ο ίδιος θέλει να φορέσει τα πράσινα, αλλά τα πάντα θα κριθούν από τις απαιτήσεις των Δανών, με τους οποίους ο διεθνής άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Οι πληροφορίες από τη χώρα ανέφεραν ότι η Μπρόντμπι θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε το αυριανό ραντεβού που έχει «κλειστεί» με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τρόελς Μπεχ.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αλλά από τον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσουν τον Πούκι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X