ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κληρώνει» για μπακ και φορ

Το μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι φυσικά στην κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης (27/07, 21Q30) κόντρα στην Γκαμπάλα, αλλά δεν μπορούν να παραμερίσουν και το μεταγραφικό κομμάτι.

Στο «τριφύλλι» κινούνται σε… ρυθμούς μπακ και φορ. Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα (ίσως και οι επόμενες ώρες). Άνθρωπος της ομάδας βρίσκεται από την Τρίτη στο εξωτερικό προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον εκλεκτό για το αριστερό άκρο της άμυνας (προορίζεται για μπακ απ του Νίκλας Χουλτ), σύμφωνα με την «Πράσινη». Τρεις περιπτώσεις είναι ψηλά στη λίστα και συγκεκριμένα οι Φελίπε Φερέιρα, Βινσέντ Μπεσά, αλλά και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, έγιναν ολονύκτιες διαπραγματεύσεις ώστε να κλείσει άμεσα ο παίκτης και να δηλωθεί στην UEFA.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο πλέον, αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και δεν γίνεται να έρθει εντός της ημέρας στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής και να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει και να προλάβει ο Παναθηναϊκός να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα στην αρμόδια επιτροπή της UEFA. Στόχος είναι, πάντως, να κλείσει άμεσα ο παίκτης. Ασχέτως του ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Γκαμπάλα.

Παράλληλα, κατά την παρουσία του στο εξωτερικό ο άνθρωπος του Παναθηναϊκού θα έχει διερευνητικές επαφές και με τους υποψηφίους για τη θέση του βασικού επιθετικού. Επιπλέον, συνεχίζονται στην Αθήνα οι επαφές για τον εξτρέμ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση