ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μετράει δυνάμεις

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το αποψινό φιλικό του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», λίγες ημέρες πριν πέσουν στη μάχη του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, υποδέχονται την Άλκμααρ στη Λεωφόρο (21:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, αλλά αυτό ίσως συμβεί σήμερα μετά την πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάρει όλους τους ποδοσφαιριστές και να ανακοινώσει λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς την ενδεκάδα.

Ο Εβρίτης τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Βιγιαφάνιες, αλλά και τον Λουκ Στιλ που φημολογείται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ρέντινγκ.

Το πιθανότερο σχήμα αναμένεται να αποτελέσουν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κουτρουμπής, Μολέδο, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζητζοβάνη, Λουντ, Άλτμαν και Μολίνς.

Χρόνο συμμετοχής, όμως, θα πάρουν και οι νεοαποκτηθέντες Λουτσιάνο, Καμπέσας, οι οποίοι δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση και ο κόσμος θα περιμένει να δει τα πρώτα δείγματα γραφής τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση