ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Από… κόσκινο οι επιθετικοί

Ο Όμρι Άλτμαν θα γίνει σήμερα το πρώτο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται από χθες βράδυ στην Αθήνα και σήμερα μετά τα ιατρικά θα υπογράψει για τρία χρόνια με αποδοχές 200.000 ετησίως. Οι «πράσινοι» πλέον φουλάρουν για να καλύψουν τα υπόλοιπα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ δίνοντας έμφαση στην επίθεση, όπου αναζητούνται οι αντι-Μπεργκ και αντι-Κλωναρίδης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του «ξεσκονίζουν» όλες τις περιπτώσεις επιθετικών που έχουν τεθεί υπόψη. Έχουν καταλήξει σε μια λίστα ονομάτων και θα αρχίσουν οι διερευνητικές επαφές για να επιλεγούν οι τελικοί στόχοι και να αποκτηθούν το συντομότερο δυνατό οι επιθετικοί. Η διοίκηση έχει αποφασίσει να διαθέσει ένα καλό ποσό για να καλυφθούν τα δύο αυτά κενά.

Στον Παναθηναϊκό έχουν έρθει δεκάδες προτάσεις για επιθετικούς. Ανάμεσα σε αυτές είναι του 27χρονου Ουκρανού φορ Ρομάν Ζοζούλια που αναμένεται να φύγει ελεύθερος από την Μπέτις (αν κι έχει συμβόλαιο ως το 2019) με την οποία είχε φέτος μόλις 6 συμμετοχές. Επίσης προτάθηκε ο 29χρονος Σουηδός Εμίρ Κούγιοβιτς, που μπορεί να φύγει ως τις 10 Ιουλίου ελεύθερος από τη Γάνδη, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2019 και φέτος μέτρησε μόλις 4 ματς. Στην Ιταλία κυκλοφόρησε ένα σενάριο για τον 30χρονο φορ Φεντερίκο Ντιονίζι που έμεινε ελεύθερος από τη Φροζινόνε, με την οποία είχε 17 γκολ σε 40 ματς στη Serie B, αλλά δεν επιβεβαιώνεται κάτι μέχρι στιγμής.

Στο μεταξύ, σήμερα ή αύριο θα γίνει μια τελική επαφή με την πλευρά του Δημήτρη Κολοβέτσιου για να υπογράψει ο 25χρονος στόπερ και να αναχωρήσει με την αποστολή για την προετοιμασία στο Τέχελεν.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση