ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανοικτό του Νταμπίζα

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο πρόσληψης του Νίκου Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή από τον Παναθηναϊκό, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης. Το συζητούν και οι δύο πλευρές. 

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και θέλει να καλύψει το κενό που άφησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος το συντομότερο δυνατό. Το όνομα του Νίκου Νταμπίζα συζητείται και μάλιστα υπήρξε κρούση από άνθρωπο των «πράσινων» στον παλαίμαχο αμυντικό που είχε βρεθεί στο πόστο αυτό ολόκληρη τη σεζόν 2012-13 και μέχρι τον Νοέμβριο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Νίκος Νταμπίζας δεν είναι αρνητικός και θα το συζητούσε υπό προϋποθέσεις. Αυτές φαίνεται πως δεν έχουν να κάνουν με το μπάτζετ (άλλωστε είχε δουλέψει με περιορισμένο μπάτζετ και στην πρώτη του θητεία), αλλά με το να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι με την τεχνική ηγεσία, καθώς και ο ίδιος, όπως και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, είναι ισχυρές προσωπικότητες. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος, που βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες, φέρεται να συζητά το ενδεχόμενο επιστροφής του Νίκου Νταμπίζα. Άλλωστε οι σχέσεις τους είναι πολύ βελτιωμένες σε σχέση με την εποχή που είχαν χωρίσει οι δρόμοι τους. 

Έτσι, με τις δύο πλευρές να παρουσιάζονται διαλλακτικές, δεν αποκλείεται να υπάρξει προσεχώς επαφή που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση