ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα

Αποφασισμένη να κάνει πρόταση για τον Μολέδο που θα πλησιάζει τα «θέλω» του Παναθηναϊκού φέρεται η Μπεσίκτας. Πολύ κοντά ο Κολοβέτσιος, αρέσουν Λίλα και Σαρπόνγκ. Σε καλό δρόμο του Εμποκού. 

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο. Κι αυτό γιατί ναι μεν η Ιντερνασιονάλ δεν φαίνεται διατεθειμένη να αυξήσει την προσφορά της (που έφτανε το 1 εκατ. ευρώ), αλλά στο «κάδρο» μπήκε δυναμικά η Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα αναζητεί έναν στόπερ με τα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου και φημολογείται έντονα πως θα έρθει σύντομα πρόταση 2-3 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός έχει καταστήσει σαφές πως ο παίκτης δεν παραχωρείται με ποσό μικρότερο των 3 εκατ. ευρώ, από τη στιγμή που ο ίδιος θα κρατήσει το 60% του ποσού μιας και η Ιντερνασιονάλ διατηρεί το 25% και ο παίκτης το 15%. Πάντως ο Μολέδο, στον οποίο οι Τούρκοι προσφέρουν συμβόλαιο με αποδοχές 1 εκατ. ευρώ ετησίως, δείχνει διατεθειμένος να παραιτηθεί του 15% για να φύγει. 

Οι «πράσινοι», εφόσον πωληθεί ο Μολέδο, θα ενεργοποιήσουν κάποιες λύσεις που έχουν εντοπίσει για βασικό στόπερ και δείχνουν να έχουν κάνει μια προεργασία, αφού πλέον είναι πιθανό ο Βραζιλιάνος άσος να αποχωρήσει. 

Για μία έξτρα λύση στα μετόπισθεν προορίζεται ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία, αλλά εκτιμάται πως το θέμα θα κλείσει θετικά και ο Λαρισαίος στόπερ θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, στις 26 Ιουνίου. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχουν στη λίστα τους και δύο παίκτες που γνωρίζουν καλά από το ελληνικό πρωτάθλημα και ως ελεύθεροι μπορούν να έρθουν με μικρό κόστος. Ο λόγος για τον Άντι Λίλα (31 χρονών, 22 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος), τον Αλβανό μέσο που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θεωρείται πως μπορεί να προσφέρει λύσεις πίσω από Κουρμπέλη και Ζέκα, αλλά και τον Τζέφρι Σαρπόνγκ (25 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ φέτος), τον 28χρονο Ολλανδό εξτρέμ που έπαιξε στη Βέροια και προορίζεται για εναλλακτική λύση στα άκρα, από τη στιγμή που αποχώρησαν Μπουμάλ και Π. Βλαχοδήμος. 

Από εκεί και πέρα, δυσκολίες παρουσιάζει η υπόθεση του Φιλίπε Φερέιρα, του αριστερού μπακ της Πάσος Φερέιρα, καθώς έχει συμβόλαιο και οι Πορτογάλοι θέλουν μετρητά. Η προσπάθεια να έρθει δανεικός δεν είναι εύκολη, μιας και σε ένα χρόνο μένει ελεύθερος. Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν «καίγεται» εδώ και τώρα για έναν ακόμη αριστερό μπακ, από τη στιγμή που ο Νίκλας Χουλτ παραμένει στην ομάδα έχοντας απορρίψει πρόταση της Σταντάρ Λιέγης. 

Τέλος, σε ό,τι αφορά στις υποθέσεις των Εμποκού και Κλωναρίδη, η Κιέβο Βερόνα και η Λανς αξιώνουν ένα ποσό για να συναινέσουν στην ανανέωση του δανεισμού τους. Αν ο Παναθηναϊκός το εξασφαλίσει και το διαθέσει, οι δύο παίκτες θα παραμείνουν στο «τριφύλλι».

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση