ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μέσα για Πανιώνιο ο Βιγιαφάνιες

Έτοιμος για Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός. 

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση κόντρα στους «κυανέρυθρους» για την πέμπτη αγωνιστική των play offs ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού απουσίασε, έχοντας άδεια, αλλά ούτως ή άλλως δεν ήταν στο πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη και δεν πρόκειται να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει. 

Ατομικό ακολούθησε ο Ράσμους Τελάντερ. Στην αποστολή, που αποτελείται από 22 παίκτες, συμπεριελήφθη ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την πρώτη αγωνιστική των play offs και ο 47χρονος τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του. Εκτός αποστολής είναι και οι τιμωρημένοι Μάρκους Μπεργκ, Ουσμάν Κουλιμπαλί. Οι «πράσινοι» μετά το αρχικό ζέσταμα έπαιξαν κορόιδο στο μισό γήπεδο. 

Η αποστολή: Στιλ, Ο. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ρινάλντι, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση