ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το παλεύει για να γίνει Έλληνας ο Βιγιαφάνιες

24sports team

info@24sports.com.cy

Η αγάπη του για την Ελλάδα είναι δεδομένη για τον Λούκα Βιγιαφά ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να γίνει Έλληνας, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Κάρλος Ζέκα. 

Μάλιστα, ο «Βίγια» έχει ξεκινήσει και το παλεύει για να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, αν και η δική του υπόθεση διαφέρει με εκείνη του Ζέκα.

Ο Βιγιαφάνιες δεν μπορεί να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα με βάση τα χρόνια παραμονής του στην χώρα, αφού δεν έχει συμπληρώσει την απαραίτητη πενταετία, αν και ο Αργεντινός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο προπαππούς του είχε ελληνικές ρίζες.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπάππους του, Δημήτρης Πετρινώλης, είχε μεταναστεύσει για την Αργεντινή πριν από αρκετά χρόνια, με τον παίκτη να έχει βρει τα στοιχεία μετανάστευσης, αλλά όχι το απαραίτητο πιστοποιητικό γέννησης του παππού του.

Πάντως, έχει αναθέσει την συγκεκριμένη υπόθεση σε έναν συμπατριώτη του που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει στην Αθήνα ο μάνατζερ του παίκτη μαζί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο για να δρομολογήσουν τις εξελίξεις.

Αν τελικά τα καταφέρει ο Λούκας και γίνει... Λουκάς, τότε αυτό θα είναι καλό νέο και για τον Παναθηναϊκό, αφού στο ρόστερ θα αδειάσει μια πολύτιμη θέση ξένου ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

 


Πηγή:www.sport-fm.gr

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση