ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Φανταστικό να κατακτήσω ακόμη έναν τίτλο με τον Παναθηναϊκό»

Στα μεγάλα ματς που περιμένουν τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Μάρκους Μπεργκ.

Σε εκδήλωση στα καταστήματα «Γερμανός» στο Golden Hall για να παρουσιάσει ένα ρολόι ειδικά διαμορφωμένο για αθλητές βρέθηκε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός, στο πλαίσιο των δηλώσεών του, αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει τους πράσινους αλλά και στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρέπει να μάθω περισσότερο πληροφορίες γι' αυτό, αλλά είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό εργαλείο. Σίγουρα θα το χρησιμοποιώ καθημερινά και όχι μόνο για τις αθλητικές μου δραστηριότητες».

Για την εθνική Σουηδίας: «Σίγουρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Πρόκειται για μια νέα ομάδα που δημιουργήθηκε για να ξεκινήσει αυτή τη σειρά προκριματικών. Χρειάζεται πολλή δουλειά, όμως, για να βρεθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. και το επόμενο ματς με τη Γαλλία είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθειά μας».

Για τους στόχους του: «Καταρχάς έχουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή εκτός έδρας. Η επόμενη εβδομάδα είναι γεμάτη με δύσκολα αλλά ωραία παιχνίδια και ανυπομονώ γι' αυτά τα ματς, περιμένω πως και πως αυτές τις αναμετρήσεις». Όταν το ρώτησαν αν θεωρεί τον εαυτό του νέο σταρ της Σουηδίας μετά τη φυγή του Ζλάταν, είπε: «Όχι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα, αλλά δεν νιώθω σταρ».

Για τα ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε και να βρεθούμε στον τελικό μετά από τρία χρόνια. Σίγουρα θέλω να κατακτήσω ακόμα έναν τίτλο με τον Παναθηναϊκό και θα ήταν φανταστικό να το πετύχουμε».

sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση