ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρώτα η άδεια

«Μάχη» δίνει σε καθημερινό επίπεδο ο Παναθηναϊκός, ώστε να ξεπεράσει δίχως προβλήματα το θέμα της αδειοδότησης για την επόμενη χρονιά. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με παίκτες προς τους οποίους υπάρχουν οφειλές, ώστε να υπογράψουν για να κατατεθεί ο σχετικός φάκελος ως τα τέλη Μαρτίου, οπότε και λήγει η προθεσμία.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η εξασφάλιση της άδειας, αποτελεί προτεραιότητα για το «τριφύλλι», αφού θα κρίνει τόσο την ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας, όσο και τη συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ, αφού από φέτος όποιος δεν είναι εντάξει... υποβιβάζεται.

Αν κυλήσουν όλα ομαλά και πάρει ο Παναθηναϊκός την άδεια, τότε θα παίξουν μπάλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.
Ανεξάρτητα από το πως θα τελειώσει η σεζόν για τους «πράσινους» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, Ουζουνίδης και Λύμπε θα έχουν τα κλειδιά και της επόμενης περιόδου σύμφωνα με τη «Live Sport», εφόσον φυσικά το επιθυμούν και οι ίδιοι.

Ο σχεδιασμός προβλέπει να μείνει ο ίδιος κορμός με φέτος, συν κάποιες προσθήκες, χωρίς όμως υπερβολές και ανοίγματα στο μπάτζετ που δεν θα ξεφύγει.

Τον Μάιο θα ξεκινήσει η διαδικασία της ενίσχυσης του ρόστερ, ενώ οι αναζητήσεις θα είναι ανάλογες με το μπάτζετ που θα έχουν στα χέρια τους ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση