ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν θα πληρώσει για τον Ντέιβιντ

Δικαιώθηκε στο CAS για τον Ντέιβιντ ο Παναθηναϊκός και γλίτωσε ένα σημαντικό ποσό που αξίωνε η Παλμέιρας για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στους «πράσινους» το 2009.

Το CAS απάλλαξε τον Παναθηναϊκό από ένα σημαντικό ποσό που του ζητούσε η Παλμέιρας για τη μεταγραφή του (22χρονου τότε) στόπερ στο «τριφύλλι» τον Ιανουάριο του 2009.

Ο σύλλογος της Βραζιλίας είχε κινηθεί νομικά ισχυριζόμενος ότι οι «πράσινοι» απέκτησαν τον παίκτη παράνομα και ότι δεν ήταν ελεύθερος τότε, παρότι είχε βγει απόφαση του εργατικού δικαστηρίου του Σάο Πάολο που υποστήριζε το αντίθετο. Το CAS επιδίκασε το ποσό των 680.000 ευρώ στην Παλμέιρας τον Δεκέμβριο του 2015. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», ο Παναθηναϊκός (που είχε ασκήσει έφεση) ενημερώθηκε προ ολίγων ημερών ότι δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Με αυτόν τον τρόπο ο αθηναϊκός σύλλογος πήρε μια σημαντική οικονομική ανάσα.

Μετά τον Παναθηναϊκό ο Ντέιβιντ φόρεσε τις φανέλες των Φλαμένγκο, Σάντος (εκεί ανήκει τώρα) και Βιτόρια της πατρίδας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση