ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Σβήνει» το ποσοστό του Κόκκαλη ο Μαρινάκης

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δρομολογείται μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία στη συνέχεια δίνει την ευκαιρία στον Βαγγέλη Μαρινάκη για να... εξαϋλώσει το ποσοστό του Σωκράτη Κόκκαλη.

Σε ετήσια Γενική Συνέλευση συγκάλεσε τα μέλη της η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις 16/11 και ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 60.000.000 ευρώ (ήτοι μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας από το ποσό των 65.430.000 ευρώ στο οποίο ανέρχεται σήμερα, στο ποσό των 5.430.000 ευρώ) με σκοπό την αποκατάσταση του λόγου ιδίων κεφαλαίων και μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σε συμμόρφωση με τις κείμενες διατάξεις, μέσω της ακύρωσης 150.000.000 ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ εκάστη».

Όπως αναφέρει η «LiveSport» η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου στα 5,43 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να φέρει την «εξαφάνιση» του ποσοστού που κατέχει ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Συγκεκριμένα αν τους επόμενους μήνες ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλύψει μία πιθανή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, τότε το δικό του ποσοστό θα ανέβει πάνω από 85% (σ.σ. 73,36% το σημερινό ποσοστό) ενώ εκείνο του Σωκράτη Κόκκαλη θα υποχωρήσει κάτω από το 5% (σ.σ. 13,48% το σημερινό ποσοστό).

Μάλιστα αν υπάρξει και δεύτερη ΑΜΚ τότε το ποσοστό του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός μπορεί να υποχωρήσει ακόμη και κάτω από το 3%.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Μόνο φήμες για Τουρέ

Μόνο φήμες για Τουρέ

Διάφορες ομάδες έχουν ακουστεί για τον Γιάγια Τουρέ. Ο νέος… μνηστήρας. Τι ισχύει για τον Ιβοριανό μέσο του Ολυμπιακού.
 |  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ