ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο «Τόρο» και οι σκέψεις του Μαρτίνς

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για το ενδεχόμενο επιστροφής του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει κάνει μια συζήτηση με τον Βασίλη Τοροσίδη, δείχνοντας έτσι την πρόθεση του να αποκτήσει τον διεθνή αμυντικό. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Τοροσίδης θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι αλλά αν αποφασίσει να γυρίσει στην χώρα μας, θα το κάνει για την ομάδα του Πειραιά.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ενδεχόμενη επιστροφή του διεθνούς άσου θα είναι μεγάλη υπόθεση για τους ερυθρόλευκους. Ο Τόρο μπορεί να προσφέρει πολλά στο αγωνιστικό σκέλος και μάλιστα σε πολλές θέσεις ενώ παράλληλα είναι παίκτης που θα βοηθήσει σημαντικά και στα αποδυτήρια.

Η θητεία άλλωστε του έμπειρου μπακ στον Ολυμπιακό δίνει την δυνατότητα στον Τοροσίδη να μπορεί να παίξει ηγετικό ρόλο και στα αποδυτήρια της ομάδας του λιμανιού κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Δεν είναι δηλαδή μόνο αυτά που μπορεί να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και ο ρόλος που μπορεί να παίξει στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων. Θα πρέπει επίσης εδώ να σημειωθεί ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τον Τοροσίδη και όταν ακούστηκε το όνομα του διεθνούς άσου, είπε άμεσα ότι είναι παίκτης που θα τον ήθελε στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον Τοροσίδη και αυτή την στιγμή όλα είναι ανοιχτά, αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στον Ολυμπιακό. Αν τελικά οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών καταλήξουν σε συμφωνία, τότε η ομάδα του Πειραιά θα εντάξει στο δυναμικό της έναν παίκτη θα μπορεί να προσφέρει ποιότητα και εμπειρία.

Ο Τοροσίδης είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και σαν στόπερ κι αυτό είναι ένα στοιχείο που σίγουρα το σκέφτεται ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι προπονητές άλλωστε είναι γνωστό ότι θέλουν στις ομάδες τους, παίκτες που να μπορούν να προσφέρουν σε πολλές θέσεις της εντεκάδας. Κι αυτό είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να το κάνει ο Τοροσίδης.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X