ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός: Με τόσα φεύγει ο Ρέτσος

Στο προσκήνιο επέστρεψε το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Παναγιώτη Ρέτσου από τον Ολυμπιακό, με προορισμό κάποιο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να αγωνιστεί σε κάποιον σπουδαίο σύλλογο.

Η Λεβερκούζεν είναι μία από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή αμυντικό, όμως δεν είναι και η μοναδική. Αρκετοί είναι οι σύλλογοι που κατά καιρούς έχουν παρακολουθήσει από κοντά αγώνες των Πειραιωτών και σίγουρα θα έχουν σημειώσει το όνομά του στις λίστες με τους υποψήφιους στόχους.

Κάπως έτσι κάποιοι στους Πειραιώτες εκτιμούν ότι η τιμή του 19χρονου άσου μπορεί να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ, ένα ποσό απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα και φυσικά ρεκόρ για (Έλληνα) ποδοσφαιριστή που αφήνει τη Σούπερ Λίγκα.

Μέχρι στιγμής, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν λάβει κάποια δελεαστική πρόταση στα χέρια τους, ενώ είχαν προηγηθεί τον Γενάρη κάποιες προσφορές που έφταναν μέχρι και τα 10 εκατ. ευρώ από γερμανικό και αγγλικό σύλλογο.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι το θέμα του Ρέτσου θα έχει ξεκαθαρίσει το πολύ μέχρι τα μέσα Αυγούστου, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να εξετάζουν διάφορους στόχους για την αντικατάστασή του, ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση