ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεβερκούζεν για Ρέτσο

Η ηλεκτρονική έκδοση του κορυφαίου γερμανικού ποδοσφαιρικού περιοδικού, επιβεβαίωσε εμμέσως το ενδεχόμενο της παρουσίας ανθρώπου της Λεβερκούζεν για τον Ρέτσο, στο Ολυμπιακός-Παρτιζάν. 

Σε δημοσίευμα του πριν μερικές ώρες, το Kicker έκανε πρακτικά αναπαραγωγή των δημοσιευμάτων από την Ελλάδα που θέλουν τις «ασπιρίνες» να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του νεαρού Έλληνα αμυντικού των «ερυθρολεύκων». Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο 18χρονος αμυντικός μπορεί να καλύψει τις θέσεις τόσο του στόπερ, όσο και του ακραίου μπακ και επιβεβαίωσε πως ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο της Λεβερκούζεν. 

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στο γεγονός πως και η Γκλάντμπαχ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου. Οι Γερμανοί ως προς το ζητούμενο, που αφορά το πόσο ζεστοί είναι στην ομάδα της ασπιρίνης, έγραψαν πως τον παίκτη έχει παρακολουθήσει η γερμανική ομάδα και στο ρεπορτάζ, προφανώς κάνοντας αναπαραγωγή και των ελληνικών δημοσιευμάτων, επιβεβαιώνουν πως «η Λεβερκούζεν θα έχει την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει ξανά στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Παρτιζάν, ώστε να τον δει ν’ αγωνίζεται σε ανταγωνιστικό επίπεδο». 

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο παιχνίδι για το οποίο φέρεται να υπήρχε άνθρωπος των Γερμανών εδώ ήταν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά πλέον οι Γερμανοί θέλουν να αποκομμίσουν μια πιο ασφαλή εικόνα, παρακολουθώντας, όπως άλλωστε επισημαίνει και το ρεπορτάζ, τον νεαρό άσο στο κορυφαίο επίπεδο, όπως είναι το ματς της Τετάρτης, με αντίπαλο την Παρτιζάν. 

Πηγή:sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X