ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όμιλοι; Τεράστιο πριμ!

Βαθιά το χέρι στην τσέπη για να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές που θα οδηγήσουν την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, προτίθεται η διοίκηση του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.sport-fm.gr, οι αρχηγοί της ομάδας έχουν πληροφορηθεί για το γεγονός αυτό, το οποίο σαφώς και αποτελεί επιπλέον και τεράστιο κίνητρο εν όψει της απαιτητικής συνέχειας. Άλλωστε ένα σημαντικό βήμα έγινε με το σπουδαίο διπλό μέσα στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν, το οποίο φέρνει τους Πειραιώτες με το ενάμιση πόδι στον τέταρτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πέραν λοιπόν από τη συγκρότιση ενός από τα πιο αξιόμαχα ρόστερ των τελευταίων ετών το οποίο τέθηκε υπό τις οδηγίες του Αλβανού τεχνικού Μπέσνικ Χάσι, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλαδός έχουν ενημερώσει τους Μποτία, Φορτούνη, Ρομαό και Ελαμπντελαουί ότι σκοπεύουν να μοιράσουν στους πρωταγωνιστές της φετινής Ευρωπαϊκής πορείας ένα ποσό της τάξης των δυόμιση εκατομμυρίων ευρώ.

Ακόμα και το εφταψήφιο αυτό ποσό φαντάζει βεβαίως λίγο μπροστά στα οικονομικά και άλλα οφέλη που συνεπάγονται τυχόν επιστροφής της ομάδας του Πειραιά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση