ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Φορτσάρει για Τζόρτζεβιτς ο Ολυμπιακός»

Για να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα… ξεμπερδέψει άμεσα και με τον δεύτερο φορ, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει, νωρίτερα, στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Νοικοκύρης ότι ψάχνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας, μετά την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε.

Σύμφωνα με το ''tuttomercato'', λοιπόν και τον Ιταλό δημοσιογράφο Μάρκο Κοντέριο, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν σε συζητήσεις, την Τετάρτη (5/7), με τον μάνατζερ του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς, Αλεσάντρο Λούτσι και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 29χρονος επιθετικός της Λάτσιο αναμένεται να κλείσει αύριο (Πέμπτη, 6/7) και μέσα στο σαββατοκύριακο να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία!

Θυμίζουμε, διότι ο Τζόρτζεβιτς «έπαιξε» πολλάκις στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ και τον Μάιο και, κυρίως, τον Ιούνιο, ο Σέρβος στράικερ είναι στην πόρτα της εξόδου των «λατσιάλι», με τον συμπαίκτη (ακόμα) του Θωμά Στρακόσια στους Ρωμαίους να ψάχνει τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του, μετά από μία τριετία στην ιταλική πρωτεύουσα, με 67 συμμετοχές και 11 γκολ.

Νωρίτερα, την περίοδο από το 2008 ως το 2014, όταν και μετακόμισε στην Ιταλία, ο Τζόρτζεβιτς, που ξεκίνησε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, «έφτιαξε» το όνομά του στη Ναντ, πετυχαίνοντας 59 γκολ σε 181 εμφανίσεις. «Ανάγκασε», έτσι, τη Λάτσιο να… σκάσει 4,5 εκατ. ευρώ στα «καναρίνια», που είχαν δαπανήσει 2 για να τον φέρουν στη Γαλλία από τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου. Σήμερα, σύμφωνα με το transfermarkt.com, η αξία του είναι κάπου εκεί, στα 2 «χαρτιά».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση