ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Προχωρημένες συζητήσεις για Αντερλάν Σάντος»

Σε καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις του Ολυμπιακού για τον στόπερ της Βαλένθια, Αντερλάν Σάντος, όπως αναφέρεται σε ισπανικό δημοσίευμα που θεωρεί ότι προσεχώς θα υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα. 

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται από πλευράς Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Αντερλάν Σάντος, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα από την Ισπανία. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παρουσιαστεί «ζεστοί» εδώ και καιρό για τη συγκεκριμένη περίπτωση και σύμφωνα με το «valenciacf.lasprovincias.es», οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο πλέον και σε καλό δρόμο για τους Πειραιώτες. 

Μάλιστα, είναι πιθανόν να υπάρξει οριστική κατάληξη τις επόμενες ημέρες, βάσει των όσων αναφέρονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που τονίζει ότι κόστισε περίπου 9,5 εκατομμύρια ευρώ στις «νυχτερίδες» προ δύο ετών και ότι με τα τωρινά δεδομένα κοστίζει 3,5-3,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ επισημαίνεται ότι η παραχώρηση στον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει είτε με κανονική μεταγραφή, αλλά και με τη μορφή δανεισμού. 

«Η Βαλένθια είναι κοντά στη δεύτερη έξοδο από την ομάδα. Ο Αντερλάν Σάντος θα φύγει από το Μεστάγια αν καρποφορήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Οι επαφές έχουν γίνει πιο συχνές τις τελευταίες εβδομάδες και σκοπός είναι να συνεχίσει ο παίκτης στην ελληνική ομάδα. Φαίνεται πως η μεταγραφή θα κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Σάντος δεν είναι άγνωστος στην ελληνική ομάδα και η πώλησή του θα βοηθήσει τη Βαλένθια στο financial fair play», αναφέρεται στο «valenciacf.lasprovincias.es».

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση