ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φουντώνουν τα σενάρια για Γκράθια

Στο κάδρο του Ολυμπιακού μπήκε εκ νέου η περίπτωση του Χάβι Γκράθια. Οι ερυθρόλευκοι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον 47χρονο τεχνικό που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Χουσίγιος. 

Στη λίστα του Ολυμπιακού για την θέση του προπονητή και μάλιστα σε περίοπτη θέση επέστρεψε η περίπτωση του Χάβι Γκράθια. Λίγο μετά την επισημοποίηση του "διαζυγίου" του 47χρονου με την Ρούμπιν Καζάν τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων «φούντωσαν». 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες «παλεύουν» την συγκεκριμένη υπόθεση και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ισπανό, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα από το πέρασμά του από την Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Το δυνατό χαρτί που φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι ερυθρόλευκοι για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι o Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος! Ο Αργεντινός είχε συνεργαστεί με τον Χάβι Γκράθια στην Μάλαγα, όταν βρισκόταν στον σύλλογο στην θέση του Αθλητικού διευθυντή, ενώ ο δεύτερος στον πάγκο της ομάδας της Ανδαλουσίας.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση