ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ναυαγεί» του Πελεγκρίνο

Άσχημα νέα από την υπόθεση Μαουρίσιο Πελεγκρίνο για τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός προπονητής που ήταν στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους» τις τελευταίες ημέρες αποφάσισε να επιστρέψει και να εργαστεί στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρει η έγκυρη «Marca» στην διαδικτυακή της έκδοση.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στο οποίο δεν γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, έγινε προσπάθεια από την πλευρά της Αλαβές ώστε να παραμείνει στο τιμόνι της. Δίχως, ωστόσο να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς ο 45χρονος κόουτς θέλει να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του. Παράλληλα, υπήρξε προσέγγιση και από την Σεβίλλη για τον Πελεγκρίνο, αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετική απάντηση, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Βαλένθια.

Οι ομάδες που έχουν ακουστεί για τον Αργεντινό από την πατρίδα του είναι η Εστουδιάντες και η Ιντεπεντιέντε, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα. Ο Πελεγκρίνο ανέλαβε την Αλαβές το περασμένο καλοκαίρι και την οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου ηττήθηκε με 3-1 από την Μπαρτσελόνα, έχοντας πολύ καλή παρουσία τηρουμένων των αναλογιών και στην ένατη θέση στην Primera Division.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση