ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καλά νέα για Ντα Κόστα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την Τρίτη την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βασίλη Βούζα, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Μπεσίκτας. Τα καλά νέα από την προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδος αφορούν τον Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος είχε αισθανθεί χθες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. 

Ο διεθνής στόπερ των “ερυθρόλευκων” αισθάνονταν πολύ καλύτερα κι αυτό σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα. 

Ο Βασίλης Βούζας θα περιμένει φυσικά και την προπόνηση της Τετάρτης (εφτά το απόγευμα στου Ρέντη) προκειμένου να τεστάρει και πάλι τον Ντα Κόστα, ωστόσο ήταν πολύ σημαντικό ότι ο Μαροκινός έδειξε χθες πως θα είναι έτοιμος να παίξει. Ο βαθμός ετοιμότητας του Ντα Κόστα είναι ένα σημαντικό θέμα για τους πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Βιάνα είναι τραυματίας (κάταγμα στα πλευρά) και θ' απουσιάσει για σημαντικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. 

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να κάνει δίτερμα στην προπόνηση της Τετάρτης κι εκεί θα φανερώσει τα πλάνα του για το σημαντικό παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Βούζας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, στην πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της πρώτης ομάδας.

www.sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση