ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
09 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Δικαιώθηκε ο Ηρακλής!

Τις ελπίδες του για να μείνει στη Σούπερ Λίγκα κρατά ζωντανές ο Ηρακλής! Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον «Γηραιό» στην υπόθεση Πουρτουλίδη και πλέον αναμένει την εκδίκαση για την αδειοδότηση.

Ο Ηρακλής είναι -προς το παρόν τουλάχιστον- ζωντανός!

Παρόλο που η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Πουρτουλίδη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή δικαιώνει τον «Γηραιό».

Λαμβάνοντας προφανώς υπόψη την επιστολή του παίκτη (που ανέφερε ότι έχει εξοφληθεί) και έχοντας νωρίτερα απορρίψει ένσταση του Λεβαδειακού (σύμφωνα με την οποία είναι αναρμόδιο να κρίνει) το δικαστήριο αποφάσισε την επιστροφή των τριών βαθμών στους Θεσσαλονικείς.

Έτσι, εκείνοι προσπερνούν εκ νέου την ομάδα της Βοιωτίας στον βαθμολογικό πίνακα και όλα πλέον θα κριθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης για την αδειοδότηση -και πάλι στο Διαιτητικό.

Εφόσον λοιπόν ο Ηρακλής δικαιωθεί κι εκεί (κάτι που δεν φαίνεται πάντως να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες βάσει του φακέλου που είχε καταθέσει) τότε θα μπορεί να πανηγυρίσει την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.