ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
17 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ξανά -6

Νέα… μαχαιριά στον ιστορικό Ηρακλή! Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί, το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλλε ΞΑΝΑ στον «Γηραιό» ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών, για οφειλές σε Αντωνίου και Μπλέτσα! 

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Ηρακλή! 

Μπορεί, μόλις την προπερασμένη βδομάδα, ο «Γηραιός» να διευθέτησε -κάποιες από- τις οικονομικές του εκκρεμότητες και να πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, που του είχαν αφαιρεθεί, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο… επέστρεψε, επιβάλλοντας ΞΑΝΑ στην πολύπαθη ομάδα της Θεσσαλονίκης -6! 

Την ώρα, δηλαδή, που οι απλήρωτοι παίκτες και ο Σάββας Παντελίδης δίνουν έναν τρομερό και συγκινητικό αγώνα, προκειμένου να παραμείνει ο ιστορικός σύλλογος στη Σούπερ Λίγκα, τα διοικητικά προβλήματα φέρνουν και πάλι κοντά το φάσμα του υποβιβασμού. 

Ο Ηρακλής, λοιπόν, καλείται να διευθετήσει (εξόφληση ή διακανονισμός) τα οφειλόμενα που έχει σε δύο πρώην παίκτες του, τους Γιώργο Μπλέτσα και Γιάννη Αντωνίου, που είναι να παίρνουν, συνολικά, 23.000 ευρώ. Και σε περίπτωση που δεν βρει, εντός τριημέρου, λύση με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, θα ενεργοποιηθεί η ποινή και θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί για καθεμία περίπτωση.