ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Τα βρόντηξε ο Παντελίδης!

Ηρακλής ώρα μηδέν, με τον Σάββα Παντελίδη να αποχωρεί από την προπόνηση λόγω των όσων κωμικοτραγικών συμβαίνουν εντός της ομάδας, απόρροια της διοικητικής ανυπαρξίας. 

Σε μια κλωστή κρέμονται τα πάντα στον Ηρακλή, με τον Σάββα Παντελίδη να βγαίνει εκτός εαυτού σήμερα στην Μίκρα! 

Ο Έλληνας κόουτς, φανερά εκνευρισμένος, τα βρόντηξε από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, απόρροια της τραγικής κατάστασης που έχει περιέλθει ο σύλλογος και της διοικητικής ανυπαρξίας. 

Οι υποσχέσεις του Παπαθανασάκη (και του Καγιουλή που έχει αναλάβει το μάνατζμεντ) για πληρωμές δεν υλοποιήθηκαν ποτέ και σήμερα το… ποτήρι ξεχείλισε, με τον Παντελίδη να «τρελαίνεται» από τη νέα ασυνέπεια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. 

Οι παίκτες του Ηρακλή είναι εξίσου έντονα προβληματισμένοι, αφού θεωρούν τους εαυτούς τους «θύματα» και μένει να φανεί η αντίδρασή τους. Σε πρώτη φάση, πάντως, αρνούνται να προπονηθούν και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες… 

Όλη αυτή η κατάσταση, φυσικά, φέρνει τον Γηραιό στο χείλος του γκρεμού. Πάνω που γινόταν υπερπροσπάθεια για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, τα... άπειρα οικονομικά προβλήματα (και όχι μόνο) δημιουργούν σαφέστατο πρόβλημα στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και ουδείς μπορεί να προβλέψει τι ξημερώνει.

www.sport-fm.gr