ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έρευνα στα βιβλία της ΠΑΕ

Έρευνα σε όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ Άρης για την οκταετία 2004-2012 θα γίνει μετά από αίτημα του ΣΤ’ Ανακριτή Θεσσαλονίκης, Φίλιππου Τσιώτα.

Το συγκεκριμένο αίτημα προέκυψε κατόπιν της έκθεσης που κατέθεσε η εταιρία NEXIA η οποία ήλεγξε τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Άρης και συσχετίστηκε με την μήνυση που είχε καταθέσει του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, κατά των διοικήσεων των ΠΑΕ αλλά και της Κοινωνίας Μελών Άρη, από το 2009.

Στον έλεγχο που διενήργησε η παραπάνω εταιρία ορκωτών λογιστών φέρεται να προέκυψαν ζητήματα κακοδιαχείρισης τα οποία αφορούν και τον Λάμπρο Σκόρδα. Γι’ αυτόν τον λόγο το ΣΤ’ Ανακριτική Τμήμα κατέθεσε αίτημα κατέθεσε αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για την έναρξη προκαταρκτικής εξέτασης το οποίο έγινε δεκτό και αφορά την οκταετία 2004-2012. Ουσιαστικά θα εξακριβωθεί αν στοιχειοθετείται αδίκημα απιστίας. 

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Έμαν διετίας

Άρης: Έμαν διετίας

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη μεταγραφή του Άρη, με τον Φαμπιάν Έμαν να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους «κιτρινόμαυρους». ...
 |  ΑΡΗΣ
Αντίπαλος της ΑΕΛ ο Τσέρτσι;

Αντίπαλος της ΑΕΛ ο Τσέρτσι;

Φαίνεται πως η «βόμβα» που προανήγγειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης χθες μέσω Instagram λέγεται… Αλέσιο Τσέρτσι. Ο Ιταλός ακραίος ...
 |  ΑΕΛ
X