ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περιμένουν Καβενάγκι

Εν αναμονή της απάντησης του Φερνάντο Καβενάγκι, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι μέλει γενέσθαι όσον αφορά την πρόταση που του έχουν καταθέσει, βρίσκονται οι άνθρωποι του Άρη.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν καταθέσει δελεαστική πρόταση στον 32χρονο επιθετικό, ωστόσο πέρα από τους «κίτρινους» και άλλες ομάδες είναι αυτές, οι οποίες ενδιαφέρονται για τον εν λόγω παίκτη.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες του Άρη είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, ενώ μεταξύ άλλων προχώρησαν και σε έρευνα για την πορεία της αποθεραπείας του παίκτη.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Καβενάγκι τον περασμένο Ιανουάριο, υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς και θα είναι ετοιμοπόλεμος στο τέλος του μήνα.

Ωστόσο σε περίπτωση που τα πράγματα δεν έχουν θετική κατάληξη, με τον παίκτη να απαντάει αρνητικά στην πρόταση του Άρη, οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την περίπτωση ενός παίκτη που έχει περάσει και στο παρελθόν από την χώρα μας.

Ο λόγος για τον Φακούντο Πάρα. Ο επίσης Αργεντινός, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης, έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Ραφαέλα όπου και αγωνιζόταν, με τους ανθρώπους του Άρη να είναι έτοιμοι να αρχίσουν άμεσα συζητήσεις μαζί του, καθώς τα χρονικά περιθώρια για την μεταγραφή ελεύθερου παίκτη έχουν στενέψει.

www.sdna.gr

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση