ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το εξώδικο-απάντηση της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό για Χριστοδουλόπουλο

Όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για να προασπίσει τη θέση της στο θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έχει κάνει η ΑΕΚ.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η «Ένωση» θα καταθέσει κι εκείνη το συμβόλαιο της με τον παίκτη, ενώ έχει απαντήσει ήδη από το πρωί της Τρίτης στο εξώδικο που της είχε αποσταλεί από τον Ολυμπιακό (για να την ενημερώσει ότι βρίσκεται σε επαφές με τον παίκτη).

Αν και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ υποστηρίζει ξεκάθαρα ότι το έγγραφο που της απέστειλε ο Ολυμπιακός «δεν επιφέρει καμία έννομη συνέπεια δεδομένου πως είναι ανυπόγραφο»
, απαντά κινούμενη καλόπιστα «προς αποφυγήν παρερμηνειών που δύνανται να επιφέρουν σκληρές πειθαρχικές κυρώσεις στην ομάδα σας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά, δε, στην απάντησή της επί του θέματος του συμβολαίου, η ΑΕΚ σημειώνει στο δικό της εξώδικο προς τον Ολυμπιακό:

«Το γεγονός αυτό (σ.σ. το συμβόλαιο του Λάζαρου) είναι πανελληνίως γνωστό και για το λόγο αυτό φέρεστε να συγκοινοποιείτε (μη προβλεπόμενα) το ως άνω ανυπόγραφο έγγραφο σε ΕΠΟ, Super League και ΠΣΑΠ, σε μια εμφανή προσπάθεια δημιουργίας τεχνηέντως μιας οιονεί προδικασίας, δείγμα επίσης του ότι γνωρίζετε καλά τις πολυεπίπεδα έννομες συνέπειες, τόσο για εσάς, όσο και για τον ποδοσφαιριστή, στην περίπτωση που κινηθείτε εκτός του πλαισίου των οικείων κανονισμών».

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Στην Ισπανία ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Στην Ισπανία ο Χιμένεθ

Στην πατρίδα του έχει ταξιδέψει ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς μετέχει στη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής
24sports team
 |  ΑΕΚ
Ξανά για Χολτσχάουζερ η ΑΕΚ

Ξανά για Χολτσχάουζερ η ΑΕΚ

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Ράφαελ Χολτσχάουζερ για την ΑΕΚ, η οποία ψάχνει κάποια αξιόπιστη λύση για τη μεσαία ...
24sports team
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ: Κάνει κίνηση για Μπογέ

ΑΕΚ: Κάνει κίνηση για Μπογέ

«Ζεστοί» για παραμονή του Λούκας Μπογέ μετά τη… μεταμόρφωση του Αργεντινού άσου είναι πλέον στην ΑΕΚ και ετοιμάζουν κίνηση ...
 |  ΑΕΚ
X