ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μεταγραφές τέλος στην ΑΕΚ

Μόνο για ελεύθερο ποδοσφαιριστή και εφόσον προκύψει κάποια καλή περίπτωση θα κινηθεί η «Ένωση»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Προσμονή τέλος για τους φίλους της ΑΕΚ, καθώς ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι η μοναδική και τελευταία μεταγραφή της στο τέλος της περιόδου.

Η Ένωση, δέχθηκε αρνητική απάντηση από τον Ραντόγια της Θέλτα για τη θέση του εξτρέμ, αλλά δεν ευοδώθηκε η προσπάθειά της για άλλες μία –δύο περιπτώσεις (η μία του Νάρσινγκ), ενώ ο Αγκού που ενδιέφερε για τη μεσαία γραμμή παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Στεούμπαλ. Έτσι, αποφάσισε να μην κινηθεί για άλλον παίκτη.

«Δεν θα πάρουμε παίκτη μόνο για να πάρουμε», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Ένωσης για το θέμα.

Πλέον, αν προκύψει κάποια περίπτωση παίκτη ελεύθερου μέχρι τη Δευτέρα που τελειώνει η προθεσμία για να δηλωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ θα κινηθεί, αρκεί να πληροί τις προϋποθέσεις. Ένας εξ’ αυτών είναι ο Παναγιώτης Κονέ που έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε, όμως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί από την ΠΑΕ αν θα γίνει κίνηση για την επιστροφή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στο Άμστερνταμ βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Άγιαξ.. ...
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

Με πολλές ελλείψεις λόγω εθνικών και τις γνωστές απουσίες των Μπογέ και Αλμπάνη από το κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκαν οι ...
 |  ΑΕΚ