ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κρίσιμες ώρες για στόπερ στην ΑΕΚ

Ο τραυματισμός του Ντμίτρο Τσιγκρίνσι πονοκεφαλιάζει την «Ένωση», με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ψάχνει τον αντικαταστάτη του και να μην τίθεται θέμα άλλης μεταγραφής

Με ψυχραιμία επιχειρούν στην ΑΕΚ να αντιμετωπίσουν τον τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσι, ο οποίος χτύπησε στο χθεσινό φιλικό με τον Ατρόμητο. Για την ώρα στην ΑΕΚ δεν γνωρίζουν το μέγεθος του προβλήματος, κάτι που θα μάθουν στις επόμενες μέρες.

Σε πρώτη φάση δεν τίθεται θέμα άλλης μεταγραφής στην «Ένωση», στην οποία υπάρχουν τέσσερις στόπερ (μαζί με τον Ουκρανό). Συγκεκριμένα, είναι ο Τσόσιτς, ο Οικονόμου και ο Λαμπρόπουλος, ενώ στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο νεοαποκτηθείς Άλεφ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο θα υποβληθεί ο Τσιγκρίνσι, ώστε να γνωρίζουν το μέγεθος του τραυματισμού του και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Δεν αποκλείεται – όπως γράφει η Live Sport – αν ο τραυματισμός του έμπειρου στόπερ είναι τόσο σοβαρός, η διοίκηση σε συνεννόηση με τον προπονητή να προχωρήσουν για κάποιον μέσο που θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο κέντρο της άμυνας.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση