ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έρχεται για την ΑΕΚ ο Βίτορ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στην Ελλάδα

Άμεσα αναμένεται να ολοκληρώσει η ΑΕΚ το deal με τον Πέντρο Βίτορ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα (το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση.

Ο 20χρονος ανήκε στην Σπορτ Ρεσίφε και έρχεται… συστημένος από την εταιρεία «Elenko Sports», η οποία ήταν στις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Άλεφ. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να τον δει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις προπονήσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής το επικρατέστερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί δανεικός.

Φυσικά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αν δεν γίνουν όλα με τη σειρά όπως πρέπει. Έτσι το πρώτο που πρέπει να συμβεί είναι ο ποδοσοφαιριστής να βρεθεί στην Ελλάδα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του. Έπειτα πρέπει να τον εξετάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις προπονήσεις και ύστερα αν κριθεί πως πρέπει να δωθεί δανεικός, τότε θα πρέπει να βρεθεί ομάδα. Το καθετί με τη σειρά του.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
AEK  |  Βίτορ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στο Άμστερνταμ βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Άγιαξ.. ...
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

Με πολλές ελλείψεις λόγω εθνικών και τις γνωστές απουσίες των Μπογέ και Αλμπάνη από το κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκαν οι ...
 |  ΑΕΚ